Gratis oplæg for professionelle 

Bestil os til et personalemøde eller kom til en af vores uddannelsesdage

Ved du og dine kolleger nok om døve og personer med høretab og deres udfordringer på arbejdsmarkedet? 

62 procent af Danmarks ca. 3000 erhvervsaktive døve er ledige, og hver 10. dansker i den erhvervsaktive alder har så store problemer med hørelsen, at det påvirker deres arbejdsliv. 

Det er problemstillinger, vi kender fra hverdagen på Castberggård Job- og Udviklingscenter, hvor vi siden 1992 har specialiseret os i indsatser for netop døve og personer med høretab. 

Vi vil gerne dele vores viden med jer
Derfor afholder vi gratis oplæg i hele landet for medarbejdere på landets jobcentre. Her fokuserer vi på målgruppernes udfordringer, særlige hensyn og indsatsmuligheder.

Det kan for eksempel være til et personalemøde eller en temadag for jobcenterets medarbejdere. Vi tilbyder også virtuelle oplæg, som kan tilpasses jeres behov i forhold til både indhold og varighed.

Uddannelsesdage forskellige steder i landet
Hvert år afholder Castberggård Job- og Udviklingscenter 3-5 gratis uddannelsesdage for professionelle på konferencecentre forskellige steder i landet.

De seneste år har vi afholdt uddannelsesdagene i samarbejde med IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede. Følg med her på siden og se, hvornår vi næste gang kommer til en by tæt på dig. 

Vi afholder uddannelsesdag 3 steder i Danmark i 2022
Onsdag den 31. august 2022 på Marienlyst Strandhotel i Helsingør
Mandag den 26. september 2022 på Odense Congres Center i Odense
Tirsdag den 27. september 2022 på Hotel Kronjylland i Randers

Tilmeld dig en af dagene her