Tilbage

KLAPjob og Castberggård i nyt samarbejde

Castberggård Job- og Udviklingscenter og KLAPjob har indgået et samarbejde, som har til formål at skabe skånejobs for førtidspensionister, der er døve eller har et høretab.

 

Castberggård Job- og Udviklingscenter arbejder med en specialiseret beskæftigelsesindsats for døve og personer med høretab, mens KLAPjob hvert år etablerer 500 skånejob til mennesker på førtidspension, som ønsker at komme ud på arbejdsmarkedet under særlige vilkår.

 

At KLAPjob og Castberggård Job- og Udviklingscenter nu vil arbejde sammen er godt nyt til alle førtidspensionister, som er døve eller har et høretab, fortæller Holger Jensen, der er leder af Castberggård Job- og Udviklingscenter.

 

- Vi er sat i verden for at hjælpe til med at forbedre beskæftigelsen for døve og personer med høretab. Netop derfor er vi meget glade for samarbejdet med KLAPjob, fordi det giver døve og personer med høretab på førtidspension mulighed for at få et job og nyt indhold i tilværelsen.

 

Ny målgruppe for KLAPjob

KLAPjob har i alt 11 jobkonsulenter fordelt over hele landet, som har til opgave at skabe jobmatch for den enkelte. Nu skal KLAPjob-konsulenterne lære to nye målgrupper at kende – og det ser de frem til, forklarer Claus Bergman Hansen, der selv er projektleder og virksomhedskonsulent.

 

- Hos KLAPjob er vi enormt glade for at have indgået et samarbejde med Castberggård. Vi glæder os til at lære to nye målgrupper bedre at kende, og være med til at støtte døve og personer med høretab i at komme ind på det ordinære arbejdsmarked, siger Claus Bergman Hansen.

 

Det nye samarbejde mellem KLAPjob og Castberggård Job- og Udviklingscenter træder i kraft torsdag den 1. november 2018.

 

 

Castberggård Job- og Udviklingscenter er med i Rummelig imidt, som er et EU-støttet projekt i Region Midt, der skal skabe jobåbninger for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. Som en udløber af dette projekt har Castberggård Job- og Udviklingscenter etableret et samarbejde med KLAPjob. Samarbejdet med KLAPjob dækker hele Danmark.


Drop image here or click to upload